Trackers

Met de tracking service van Faillissementen.be kunt u bepaalde "verdachte" debiteuren in de bewaking plaatsen. Zodra een registratie plaats vindt die met de door u opgegeven zoekcriteria matched, ontvangt u bericht per email. Dat kan zowel een nieuwe registratie zijn als een wijziging op een bestaande registratie.

Dus, indien u een debiteur heeft waarvan u vermoed dat deze failliet zal gaan, plaatst u hem in de tracking. Zodra de debiteur aan de database toegevoegd wordt, wordt er een email aan u verstuurd. Maar ook als een surseance in een faillissement wordt omgezet, of een faillissement beëindigd wordt ontvangt u bericht.

Ook kunt u er voor kiezen om een overzicht te krijgen van de nieuwe faillissementen in een bepaalde branche, of van uitspraken op bedrijven die gevestigd zijn in een bepaalde plaats.

U kunt gratis tot 10 debiteuren/zoekstrings in de tracking plaatsen. Voor grotere aantallen debiteuren kunt u gebruik maken van de monitoring service (tot 500 debiteuren) of een van de andere datadiensten .

Voorbeeld Tracker instelling:


Documentatie web service