Falingen.com De meest actuele database met Belgische insolventies en opschortingen

Altijd up to date, compleet en doorzoekbaar

Falingen.com is de meest actuele en meest complete database met iedere insolventie, faillissement of opschorting.

13-09-2019

Datum bijgewerkt

348.456

Uitspraken

4.345

Curatoren

1.237

Nieuwsberichten

Onze klanten:

Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo Logo

Voordelen voor abonnee's

Inzoomen op achterliggende informatie zoals gegevens van de betrokken curator.
De database doorzoeken op naam van de failliet, branchecodes en trefwoorden.
Trackers plaatsen op debiteurnamen, ondernemingsnummers of SBI-codes.
Tot 500 debiteuren gratis controleren via de Matching service. Grotere volumes op aanvraag.

Abonnement

U kunt zich aanmelden als abonnee op dit Belgische insolventieregister. Het abonnement kost € 145 excl. BTW per jaar. Na uw aanmelding sturen wij u een bevestigingsmail en heeft u daarna direct toegang tot de database. U ontvangt een factuur per email.

Nieuws en actualiteiten

Ex-CEO KSV Roeselare: 'Iedereen was op de hoogte. Geef toe dat je een fout gemaakt hebt.'

Gepubliceerd op 12-09-2019 15:08 - Bron: Google.

Roeselare tekent verzet aan tegen het faillissement en maakt zich sterk dat de financiële problemen ondertussen van de baan zijn. Brian Tevreden: 'Ik ...... Lees verder


Diensten

Tevens bieden wij vele andere diensten op het gebied van insolventies:

Falingen.com levert aan belanghebbende partijen zoals energieleveranciers, verzekeringsmaatschappijen, overheid, gemeenten, advocatuur etc. data en statistische gegevens op het gebied van faillissementen en financiële incidenten. Deze data kan op diverse wijzen (email, FTP, web services) en in vele formaten (TXT, CSV, XML, JSON) aangeleverd worden. Klik hier om direct naar de data services te gaan.
U kunt zich hier aanmelden voor onze gratis email-alert. U ontvangt vanaf dat moment automatisch een email wanneer de meest recente gegevens en nieuwsberichten aan de database zijn toegevoegd. Op deze manier blijft u steeds optimaal geïnformeerd omtrent ieder nieuwe insolventie, beëindiging en statuswijziging. Klik hier om direct naar de Aanmeldpagina te gaan.
Met de tracking service van Falingen.com kunnen abonnee's bepaalde bedrijven of debiteuren in de bewaking plaatsen. Zodra een registratie van een insolventie plaats vindt die met de door u opgegeven naam matched, ontvangt u daarover bericht per email. Klik hier om naar de Tracker-pagina te gaan.
Abonnee's kunnen tot 500 debiteuren uploaden en gratis laten controleren via onze Matching service. Ideaal voor het periodiek verifiëren en opschonen van debiteurenbestanden. Grotere volumes op aanvraag.